JÖVŐ VÁROSA WORKSHOP FELNŐTTEKNEK

Engedtünk a sok kérésnek, és mostantól felnőttek számára is elérhető az egyik legnépszerűbb foglalkozásunk. A Jövő városa egy olyan komplex workshop, amely során a résztvevők megtanulják a 3D nyomtatás, a robotika, a lézervágás, a programozás alapjait, miközben a városról, mint közös terünkről gondolkodnak. A foglalkozások során fokozatosan megismerjük a város láthatatlan működését, majd alkotó technológiákkal modellezzük is azokat. 

Mindez egy olyan közös kísérlet, amin keresztül mai társadalmi problémákat, helyzeteket, félelmeket dolgozunk fel az alkotáson keresztül. 

A workshopon nagy hangsúly van a csapatmunkán. A résztvevőkből összeálló csapatok szerepjátékot játszanak, amelyben ők látják el a polgármesteri, a várostervezői a főépítészi és ugyanakkor a kivitelezői feladatokat is. Minden szerephez más és más alkotói feladatok társulnak. Nagyon fontos, hogy ebben a szakkörben minden közös döntés, esetleg konfliktus, majd annak feloldásának az eredménye.  

Workshopjainkat 2019-ben is a CraftUnique Kft. támogatja 3D nyomtatókkal és nyomtatószállal.

A workshop 2019. február 27-én indul és összesen 10 alkalmas.

Ára: 10 x 5000 forint, de a fizetés havi részletekben történik, vagy egy összegben kedvezményesen 45 000 forint.

 

Időtartama: Kétórás foglalkozások (18-20:00)

Alsó korhatár 16 év

JÖVŐ VÁROSA WORKSHOP CSALÁDI CSAPATOKNAK
 

Februártól családi csapatok számára is elérhető az egyik legnépszerűbb foglalkozásunk, ahol most több generáció állhat össze, hogy megmutassák, szerintük milyennek kellene lennie a jövő városának. Alkosson csapatot anya és fia, apa és lánya, vagy ahogy jólesik, és tanuljatok együtt új dolgokat, miközben izgalmas közös élményeket szereztek!

 

A Jövő városa egy olyan komplex workshop, amely során a résztvevők megtanulják a 3D nyomtatás, a robotika, a lézervágás, a programozás alapjait, miközben a városról, mint közös terünkről gondolkodnak. A foglalkozások során fokozatosan megismerjük a város láthatatlan működését, majd alkotó technológiákkal modellezzük is azokat. Mindez egy olyan közös kísérlet, amin keresztül mai társadalmi problémákat, helyzeteket, félelmeket dolgozunk fel az alkotáson keresztül. 

Ezen a workshopon nagy hangsúly van a csapatmunkán. A családi csapatok szerepjátékot játszanak, amelyben a tagok látják el a polgármesteri, a várostervezői a főépítészi és ugyanakkor a kivitelezői feladatokat is. Minden szerephez más és más alkotói feladatok társulnak. Nagyon fontos, hogy ezen a workshopon minden közös döntés, esetleg konfliktus, majd annak feloldásának az eredménye.  

Workshopjainkat 2019-ben is a CraftUnique Kft. támogatja 3D nyomtatókkal és nyomtatószállal.

A workshop február 26-án indul és összesen 10 alkalmas.

Ára: 10 000 forint / alkalom egy szülőnek és egy gyereknek. Minden további gyerek 5000 forint, a másik szülő viszont ingyenesen csatlakozhat. Ha egy összegben fizettek, akkor egy alkalom ingyenes. Egyébként havi részletekben történik a fizetés, az első két hónapban 35 000, a harmadik hónapban 30 000 forint.

A gyerekek minimális életkora 11 év

Időtartama: Kétórás foglalkozások (18-20:00)

PARTNEREINK

craft-botlogo.png
edisonplatform.png
NATE logo.png
Arduino_Logo_edited.png

© 2015-2020. Makerspace Központi Digitális Közösségi Alkotóműhely Korlátolt Felelősségű Társaság