Segítsen, hogy olyan gyerekekhez is eljussunk, akiknek közösen adunk esélyt

Az ország első Digitális közösségi műhelye a 8. kerületi Grundon  tudomány-technika iránt érdeklődő gyerekeknek
MI AZ A MAKERSPACE?

“A makerspace egy általános megnevezés egy olyan térre, ahol emberek összejönnek, hogy dolgokat hozzanak létre. A makerspace-ek szakosodhatnak elektronikára, robotikára, famegmunkálásra, varrásra, lézervágásra, programozásra vagy ezek különböző kombinációjára.”

MOTIVÁCIÓ

A cselekedve tanulás módszerét és a modern technológiákat ötvözve kalauzoljuk el a résztvevőket játékosan a tudományok világába.

JÖVŐKÉP

Nálunk a gyerekek jövőképet kapnak az alkotáson keresztül. Csapatmunkában dolgoznak, és olyan alkotásokat hoznak létre közösen, amelyekre büszkék lehetnek, amelyeket magukkal vihetnek, mint sikerélményt  

KÖZÖSSÉG

A makerspace, azaz közösségi alkotóműhely lényege, hogy a látogatói közösségben dolgoznak, szinte láthatatlanul készülnek a munka világára. Kezdetben úgy tűnik, mintha csak közösen játszanánk, de egyre inkább a munka felé mutat az alkotás. 

Robotika
Programozás
3D nyomtatás és tervezés
Barkácsolás 
Egymásra épülő, 16 alkalmas szakkörökben

Szakköreink egyedi pedagógiai módszertan szerint összeállított programok, amelyek a gyerekek átvihető képességeit (tervezés, kivitelezés, csapatmunka) fejlesztik, megtanítják őket projektben gondolkodni, 

Életszerű tudást nyújtunk, valódi kompetencia fejlesztést végzünk a legmodernebb technikák segítségével.  

Az alkotópedagógiáról röviden:

HOGYAN TUD NEKÜNK SEGÍTENI?

Szeretnénk minél több gyerekhez eljutni, és mi is tudjuk, hogy képzéseink drágák. 

Mi azt gondoljuk, hogy annak a motiváló, gyerekekre építő módszernek, amit mi képviselünk, mindenkihez el kell jutni.

Folyamatosan keressük annak a lehetőségét, hogy olyanok is részt vehessenek a foglalkozásokon, akiknek szülei nem tudják ezt megengedni. 

Ebben kérjük az önnök segítségét, hogy olyanok is részesüljenek eredményeinkben, akiknek mi jelenthetjük az első komoly közösségi és alkotás élményt. 

HOL VAGYUNK?

A Grund, 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30


A Corvin Sétányon, a Google hazai irodája felett!